POSTADRES: Coendersweg 39, 9722 GB Groningen
CONTACT: +31 (0)6 55 70 64 37
VOLG ONS:
Top
HR

HR op de kop

We zien steeds meer organisaties waarin vaste takenpakketten en functies vervagen. Waarin mensen zijn losgeweekt van hun stoel en in wisselende teams uiteenlopende rollen vervullen. Waarin mensen op andere manieren samenwerken en leiding geven, buiten de geijkte paden.

Nieuwe vormen van organiseren vereisen een radicaal ander HR. Van vaste functiehuizen naar meer flexibele rollen. Werving en selectie waarin niet het functieprofiel centraal staat maar de bijdrage aan de organisatie. Opleidingsprogramma’s waarin het geleerde beklijft. Een omgekeerde gesprekscyclus waarbij niet de leidinggevende beoordeelt, maar de mensen zelf, op basis van feedback van collega’s en klanten.

Een belangrijke vraag daarbij is welke van de bestaande HR-activiteiten en instrumenten bijdragen aan de bedoeling van de organisatie en welke de noodzakelijke vernieuwingen eerder in de weg staan.

Slider
ONS BOEKJE

Inspiratieboekje HR

Het ‘Grote Kleine Inspiratieboekje voor HR & Nieuw Organiseren’ bevat bijdragen van experts als Guido Heezen, Bert Bloem, Richard van der Lee, Jan de Jonge en Aukje Nauta.

Slider
DIT HOUDT ONS BEZIG

De meest interessante blogs

We hebben in de afgelopen jaren diverse artikelen en blogs geschreven over HR en nieuw organiseren.

E-book (.PDF)

Dank voor je interesse in ons ebook, het ‘Grote Kleine Inspiratieboekje voor HR & Nieuw Organiseren’. We horen graag wat je er van vindt.

Als je hieronder je emailadres invult, dan ontvang je in je inbox een link naar het boek.
Download nu