POSTADRES: Coendersweg 39, 9722 GB Groningen
CONTACT: +31 (0)6 55 70 64 37
VOLG ONS:
Top
 

Ons team

Nieuw Organiseren / Ons team

Ons kernteam

Ons netwerk van adviseurs, trainers en coaches

Elvia van den Berg

Nicole Doornbos

Eric Edens

Gert-Jan Egberink

Karel Jonker

Tessa Jonker

Cynthia Meevis

Cees Oprins

Lenny Oude Weme

Marijn Pietersen

Kleis Pit

Gerard Sanderink

Sjoerd Sol

Karin van der Veer

 

Jan de Jonge heeft ruim 25 jaar ervaring als organisatieadviseur en coach binnen overheid, zorg en onderwijs.

Medeoprichter en partner van Nieuw Organiseren. Zijn aanpak kenmerkt zich door een beide-benen-op-de-grond benadering.

Hij heeft talrijke publicaties op zijn naam op terreinen als leiderschap, participatie en beleidsontwikkeling.

Bert is verbonden aan eelloo en eigenaar van Bloem Werkt. Hij helpt organisaties om op een slimme manier meer gebruik te maken van talent. Dit is volgens hem vooral een kwestie van Gewoon Doen.

Cees was bestuurder bij diverse organisaties op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Hij werkt nu als adviseur in de zorg, waarbij hij zich vooral richt op de belangen van kwetsbare mensen.

Elvia heeft als antropoloog jarenlang in Afrika gewoond en gewerkt. In Nederland vervulde ze diverse managementfuncties. Ze werkt nu als project- en procesmanager bij een arbodienst.

Eric begeleidt duurzame verandering en vernieuwing bij gemeenten met Menselijk Verantwoord Veranderen als uitgangspunt. Hij was manager van een Kenniscentrum Medezeggenschap.

Gerard werkt als coach en trainer op het terrein van communicatie en gedrag. Hij maakt graag gebruik van theatrale werkvormen om mensen te prikkelen en uit te dagen.

Gert-Jan werd op 25-jarige leeftijd een van Nederlands jongste schoolleiders. Hij werkt nu als coördinator strategisch beleid bij een onderwijsinstelling.

Harro Labrujere heeft veel ervaring met sociale innovaties, samenwerken vanuit waarden en ondernemen in het sociaal domein.

Medeoprichter van Nieuw Organiseren en bestuurder van Kringwijs, een organisatie die werkt aan een samenleving waarin mensen verantwoordelijkheid nemen.

Hij schreef het boek ‘Bouwen op sociale veerkracht’.

Karel is interim-manager en eigenaar van de Leefstijlacademie. Zijn rode draad is het beïnvloeden van gedrag door het opzoeken, verleggen en respecteren van grenzen.

Karin richt zich vanuit haar bedrijf Evolve op doelgerichte ontwikkeling en groei van mensen en teams. Haar ervaring heeft ze vooral opgedaan binnen de gemeentelijke context.

Lenny werkt als adviseur medezeggenschap bij WVM. Ze heeft veel oog voor groepsprocessen en creëert een setting waarin mensen uitgenodigd worden om te leren van en met elkaar.

Nicole heeft jarenlange ervaring als manager en hoofd P&O, in zowel profit als semi-publieke organisaties. Als coach ondersteunt zij mensen, teams en organisaties in de zoektocht naar hun bron en hun kracht.

Sjoerd werkt al meer dan 20 jaar als adviseur binnen onderwijsorganisaties. Hij doet dat als een ‘duiker’ die aandachtig, met de blik van de relatieve buitenstaander, naar mensen kijkt.

Thom de Jonge heeft Brand– & Designmanagement en Marketing gestudeerd.

Hij verzorgt onder andere de vormgeving van de website en onze trainingsmaterialen.

Verder ontwerpt Thom communicatietools die mensen bewegen om met elkaar aan de slag te gaan.

Tessa is toegepast psycholoog en Msc Healthy Ageing. Ze houdt zich vooral bezig met psychische gezondheid en gedrag, door (zorg)professionals bewust te maken van hun handelen en ze nieuwe keuzemogelijkheden aan te bieden. Ze doet dit met humor, plezier en creativiteit en vanuit een positieve invalshoek: verder bouwen met dat wat werkt.

Cynthia heeft een achtergrond in commercie en retail. Ze werkte bij een van de grootste hulpmiddelenleveranciers van Nederland en begeleidde daar een grote transitie. Oprichter van het Nationaal Hulpmiddelen Fonds. Haar motto: met een rugzakje gevuld met veel ervaring loop ik diverse paden af en vind ik allemaal mooie dingen.

Marijn is arbeids-, organisatie- en personeels­psycholoog. Gespecialiseerd in gedrag en de ontwikkeling van mensen, met name op het gebied van arbeid en organisatie. Ze is gecertificeerd DISC-trainer. Marijn werkte in verschillende projecten binnen de semi-overheid. Haar motto: doen wat je écht belangrijk vindt.

Kleis is een manager die zijn sporen heeft verdiend in fusie-, veranderings- en ontwikkeltrajecten in de zorg en in het sociaal domein. Een verbinder met zowel oog voor strategie als uitvoering. Ruime ervaring als toezichthouder.