Advies & begeleiding

Realiseer ambitieuze doelen door optimaal gebruik te maken van de aanwezige kwaliteiten binnen jouw organisatie.

Gemeente Enschede logo
Biblionet Groningen logo
Windesheim logo
Vrije Universiteit Amsterdam logo
Treant logo
GGD West-Brabant logo

Advies & begeleiding

Je wilt samen met andere mensen werken aan iets moois. Ideeën uitwerken, producten maken, diensten leveren of maatschappelijk doelen realiseren. Je wilt dat je medewerkers vertrouwen hebben in de mensen met wie ze werken, trots zijn op wat ze doen en plezier hebben in het werk en met elkaar.

Vind je het lastig om te bepalen welke stappen je kunt zetten om dit te bereiken? Wij helpen jou daar graag bij!

Expeditieaanpak

Nieuw Organiseren adviseert, ondersteunt en begeleidt organisaties in verandering. Dit doen we op basis van de expeditieaanpak. Daarmee ontwikkelen we samen nieuwe ideeën én brengen we deze tot leven. Zonder uitgebreide onderzoeken, analyses en plannen, maar met een manier van werken die veel vruchtbaarder is: ‘doenken’. Hierbij gaan denken en doen hand in hand. Learning by doing. Kijken waar de energie zit en waar beweging mogelijk is. Stappen zetten zonder precies te weten waar je uitkomt. Organisatieontwikkeling als avontuur.

Onze kracht

Het is onze missie om bij te dragen aan organisaties waarin mensen op een gelijkwaardige en respectvolle manier met elkaar omgaan, waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn, waarin mensen verantwoordelijkheid nemen en waarin ze zich kunnen ontwikkelen. We werken daarbij vanuit drie kernprincipes: vertrouwen, verantwoordelijkheid en verbinding. Dat leidt tot organisaties waar mensen zelf nadenken in plaats van zich te laten leiden. Organisaties waar autonomie en eigenaarschap de plaats innemen van hiërarchie en bureaucratie.

Ben je geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd en wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Meld je dan hier aan voor een gratis kennismakingsgesprek. We helpen je graag verder.