Transformatie­coaching

Ontdek jouw kracht en behaal betekenisvolle resultaten met onze persoonlijke coaching voor managers en professionals.

Jan de Jonge

Jan de Jonge

Ruim 25 jaar ervaring als organisatieadviseur en coach binnen overheid, zorg en onderwijs.

Transformatiecoaching

Onze coaching richt zich vooral op leidinggevenden die de wens hebben een transformatie binnen hun organisatie of team te realiseren. Die de ambitie hebben een situatie te creëren waar mensen elkaar vertrouwen schenken, zich verbinden aan de organisatiedoelen en daarvoor verantwoordelijkheid nemen.

Wat is transformatiecoaching?

Transformatie komt van binnenuit. Het leidt tot een diepe, radicale, onomkeerbare verandering, waarbij alles wat vanzelfsprekend was ter discussie komt te staan. Het vraagt loslaten wat je hebt geleerd en altijd hebt gedaan. Het vermogen om als het ware over je eigen schaduw heen te stappen. Dit kan nieuw of confronterend voor je zijn, maar het geeft uiteindelijk meer voldoening als je merkt dat je vanuit jouw persoonlijke waarden en ambities kunt zorgen voor concrete veranderingen.

De wens om je organisatie of team een transformatie te laten ondergaan in de richting van ‘nieuw organiseren’ vraagt om een persoonlijke verandering. De verandering in de eerste plaats in jezelf zoeken, waarbij je je belemmerende overtuigingen ontleedt, je weerstand om te veranderen het hoofd biedt en je angst om los te laten overwint. Dit vraagt moed en lef. Het betekent een zoektocht naar je innerlijke kompas, die je helpt te doen wat je wilt in plaats van te willen wat je doet. Verbinding maken met jezelf, zodat je je kunt verbinden met anderen en ze kunt helpen hun eigen toekomst vorm te geven en duurzame veranderingen te realiseren.

Onze kracht

Wij ondersteunen je graag bij dit proces. Nuchter, onorthodox, waar nodig confronterend, maar altijd met respect. We besteden zowel aandacht aan het omgaan met de tegenwerking die je daarbij van je omgeving ondervindt, als aan het overwinnen van de innerlijke weerstand en onzekerheid die je zelf ervaart.

Ben je geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd en wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Meld je dan hier aan voor een gratis kennismakingsgesprek. We helpen je graag verder.