POSTADRES: Coendersweg 39, 9722 GB Groningen
CONTACT: +31 (0)6 55 70 64 37
VOLG ONS:
Top
 

Toezicht

Nieuw Organiseren / Toezicht
TOEZICHT

Op weg naar waardevol toezicht

Aandacht voor de werkelijkheid in plaats van voor systemen, regels en codes. Focus op missie en waarden. Lastige kwesties op tafel leggen. Zeggen wat er moet worden gezegd en doen wat er moet worden gedaan. Zonder de essentie uit het oog te verliezen.

Toezicht vraagt in de eerste plaats om ‘gezond verstand’. Daarbij hoort dat toezichthouders zich bewust zijn van hun eigen kwaliteiten en beperkingen, voorkeuren, blinde vlekken en overtuigingen.

Juist omdat van een Raad van Toezicht wordt verwacht dat hij scherp toezicht houdt, mag ook worden verwacht dat hij kritisch is op het eigen functioneren en op de meerwaarde die hij voor de organisatie levert.

Slider
ONS BOEKJE

Nieuw Toezicht

We hebben een handzaam boekje geschreven waarin wij onze aanpak en eigentijdse visie op de rol van de Raad van Toezicht toelichten.

Slider
DIT HOUDT ONS BEZIG

De meest interessante blogs

Heeft het toezicht helden nodig die ‘gewoon’ hun mond open doen? Of is vertrouwen juist een centraal principe in het moderne toezicht? Klik hier voor een aantal blogs die onze visie laten zien.

E-book (.PDF)

Dank voor je interesse in ons ebook ‘Nieuw Toezicht – Een eigentijdse visie op de rol van de Raad van Toezicht’. We horen graag wat je er van vindt.

Als je hieronder je emailadres invult, dan ontvang je in je inbox een link naar het boek.
Download nu