POSTADRES: Coendersweg 39, 9722 GB Groningen
CONTACT: +31 (0)6 55 70 64 37
VOLG ONS:
Top
 

Toezicht

Nieuw Organiseren / Toezicht
TOEZICHT

Op expeditie naar waardevol toezicht

Overheden worden geconfronteerd met ingrijpende veranderingen. De traditionele focus op regels, structuren, instrumenten en beleidsnota’s volstaat niet meer. Onze moderne samenleving vraagt om resultaatgericht, omgevingsgericht en mensgericht handelen. Moderne overheidsmanagers moeten soepel kunnen bewegen tussen de koers uitzetten, samenbrengen, stimuleren, beheersen en effecten realiseren. Het vereist een omslag van sturend management naar verbindend leiderschap: meer ruimte voor professionele teams om hun eigen keuzes te maken. Dit kan worden ondersteund met individuele coaching.

Nieuw Toezicht boekje

We hebben een prachtig boekje geschreven waarin wij onze aanpak en eigentijdse visie op de rol van de Raad van Toezicht toelichten.

Training voor eigentijdse toezichthouders

We hebben een in-company training ontwikkeld voor Raden van Toezicht die open staan voor vernieuwing, willen reflecteren op hun eigen rol daarin en op zoek zijn naar daarbij passende tools.

  • 2 dagen
  • Incompany
  • 10 tot 15 deelnemers
DIT HOUDT ONS BEZIG

De meest interessante blogs

Heeft het toezicht helden nodig die ‘gewoon’ hun mond open doen? Of is vertrouwen juist een centraal principe in het moderne toezicht? Klik hier voor een aantal blogs die onze visie laten zien.

Toezicht met vertrouwen

Vertrouwen is een centraal principe in het moderne toezicht. Tegelijkertijd is dit ook het meest lastige principe.