POSTADRES: Coendersweg 39, 9722 GB Groningen
CONTACT: +31 (0)6 55 70 64 37
VOLG ONS:
Top

Verbindend leiderschap

Sturen op waarden en ambities

In deze expeditietraining helpen we jullie om de betekenis van jullie werk als leiders te vergroten. Dit betekent dat je een zichtbare bijdrage levert aan de zin van het werk van anderen.

In het kort

De expeditietraining is een nieuw, door ons ontwikkeld concept, waarbij wij jullie met onze expertise ondersteunen bij de ontwikkeling naar meer impact en betekenis.

Leiderschap
Vanaf € 875 p.p.
Max. 12 deelnemers
7 dagdelen
Incompany
Slide 1

Wat levert deze training jullie op?

  • Jullie zijn in staat jullie persoonlijke missie en kernwaarden helder te verwoorden en jullie weten hoe je deze in de praktijk kunt brengen.
  • Jullie hebben tools in handen gekregen om binnen jullie organisatie stappen te maken van financieel- en prestatiegedreven naar betekenisvol en waardengedreven.
  • Jullie weten wat deze omslag betekent voor hoe je kijkt naar medewerkers, hoe je passend leiderschap laat zien en hoe je vormgeeft aan talentontwikkeling.
  • Jullie zijn in staat om binnen jullie organisatie zichtbaar en merkbaar verschil te maken en anderen te inspireren dat ook te doen.

Voor wie is deze training bedoeld?

We hebben deze training ontwikkeld voor leidinggevenden die meer zin willen geven aan hun werk en dat van anderen. Door binnen hun rol een omslag te maken van ‘management’ naar ‘leiderschap’ en binnen hun organisatie van financieel- en prestatiegedreven naar betekenisvol en waardengedreven.

Hoe ziet de training er uit?

We ontwikkelen voor jullie een expeditietraining op maat met een helder routeplan, dat wordt opgebouwd uit een combinatie van de volgende zes sporen:

Spoor 1: De bril van ‘nieuw organiseren’. Van verticaal naar horizontaal. Theorie U. De Cyane Organisatie. Bewust ontwikkelingsgericht organiseren. De expeditieaanpak: learning by doing. De waarde van een hoger doel. Purpose pays off. De betekenisvolle organisatie.

Spoor 2: Persoonlijke waarden en drijfveren. Ontdekken wat je beweegt. Waar het voor jou om draait. Wat jij wilt betekenen. Essentiële doelen. Jouw persoonlijke stijl. Feedback geven en ontvangen. Moreel kompas. Er-zijn als leider.

Spoor 3: Storytelling. Organisatieverhalen, over de geschiedenis, helden en antihelden en bijzondere gebeurtenissen. De cultuur van de organisatie met zijn impliciete waarden en normen. Persoonlijke verhalen. Elkaar op een dieper niveau leren kennen.

Spoor 4: Vitaliteit. Lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid. De ‘besmettelijkheid’ van gedrag. Leiders als deel van het probleem en van de oplossing. Sturen op persoonlijke ontwikkeling en werkkrachtvergroting.

Spoor 5: Transformatie. De omslag van zakelijk naar menselijk. Van standaardisatie en rendement naar maatwerk en eigenaarschap. Eigen regie, samensturing, ontschotten. Mens boven systeem. Van HR naar RH: werk als resource voor ieder mens.

Spoor 6: Reflectie en zelfmanagement. In wisselende contexten uitgedaagd worden
om nieuw gedrag te vertonen. Stress en werkdruk te lijf met ‘diep werken’, ‘aandachtsmanagement’ en ‘essentialisme’.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je geïnteresseerd in een incompany training en wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Je bereikt ons via +31 (0)6 55 70 64 37, mail naar info@nieuworganiseren.nl, of vul het formulier op deze pagina in.

Trainingsbrochure (.PDF)

Leuk dat je meer wilt weten van de training ‘Verbindend leiderschap’.

Als je hieronder je e-mailadres invult, dan ontvang je in je inbox een link naar de brochure.
Download nu