POSTADRES: Coendersweg 39, 9722 GB Groningen
CONTACT: +31 (0)6 55 70 64 37
VOLG ONS:
Top

Focus op de essentie

Meer resultaat met minder gedoe

In deze expeditietraining helpen we jullie om meer te bereiken met minder drukte en gedoe, waardoor je tijd en ruimte creëert voor dat wat binnen (en buiten) het werk echt nodig is.

In het kort

De expeditietraining is een nieuw, door ons ontwikkeld concept, waarbij wij jullie met onze expertise ondersteunen bij de ontwikkeling naar meer impact en betekenis.

Persoonlijk leiderschap
Vanaf € 875 p.p.
Max. 12 deelnemers
7 dagdelen
Incompany
Slide 1

Wat levert deze training jullie op?

  • Jullie weten wat je met en voor de organisatie wilt betekenen en hebben ontdekt hoe je structureel meer gedaan krijgt.
  • Jullie hebben kritisch naar je activiteitenpakket gekeken en daarin waarschijnlijk flink geschrapt.
  • Jullie kunnen je beter focussen en laten je minder gemakkelijk afleiden.
  • Jullie hebben meer controle over je werk en je leven, waardoor jullie ruimte hebben gecreëerd voor grotere plannen en ambities.
  • Jullie hebben concrete tools in handen die helpen om de nieuwe manier van werken vast te houden.

Voor wie is deze training bedoeld?

We hebben deze training ontwikkeld voor leidinggevenden, staffunctionarissen en professionals die op zoek zijn naar een kompas voor een andere manier van werken en leven: effectiever, gezonder en betekenisvoller.

De training is geschikt voor bestaande teams en voor groepen die bestaan uit mensen die op verschillende plekken binnen de organisatie werken.

Hoe ziet de training er uit?

We ontwikkelen voor jullie een expeditietraining op maat met een helder routeplan, dat wordt opgebouwd uit een combinatie van de volgende zeven sporen:

Spoor 1: Ontdekken wat je beweegt. Waar het voor jou om draait. Wat jij wilt betekenen. Waarden en essentiële doelen. Scherpe keuzes maken en heldere prioriteiten stellen.

Spoor 2: Onderscheid tussen opties en keuzes. Je tijd beter plannen. Elimineren, routiniseren en delegeren. Hoe je de baas wordt over je agenda.

Spoor 3: Druk als vijand van focus. Aandacht en flow. Jongleren met vier ballen. Rust, overzicht en controle. Tegengaan van concentratielekken.

Spoor 4: Op zoek naar oplossingen voor de belangrijkste tijdvreters, afleidingen en verstoringen. Kort en inspirerend vergaderen. De kunst van het nee-zeggen.

Spoor 5: Rust in je hoofd. Waarom je niet altijd ‘aan’ kunt staan. Productief mediteren. De juiste balans vinden om optimaal te functioneren. Je eigen weg volgen.

Spoor 6: Zorgen dat regels, richtlijnen, protocollen en systemen ons niet hinderen en belemmeren, maar faciliteren en ondersteunen.

Spoor 7: Vooruitgang boeken. Het organiseren van reflectie. Het bouwen van een vangnet. Maken van een reisverslag, kompas en routeplan die zorgen voor duurzaam resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je geïnteresseerd in een incompany training en wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Je bereikt ons via +31 (0)6 55 70 64 37, mail naar info@nieuworganiseren.nl, of vul het formulier op deze pagina in.

Trainingsbrochure (.PDF)

Leuk dat je meer wilt weten van de training ‘Focus op de essentie’.

Als je hieronder je e-mailadres invult, dan ontvang je in je inbox een link naar de brochure.
Download nu