POSTADRES: Coendersweg 39, 9722 GB Groningen
CONTACT: +31 (0)6 55 70 64 37
VOLG ONS:
Top
 

Onze diensten

Nieuw Organiseren / Onze diensten

Trainingen

Wij hebben diverse trainingen ontwikkeld die organisaties en teams ondersteunen in hun expeditie naar nieuwe vormen van organiseren, leidinggeven en samenwerken.

Ook onze trainingen zelf hebben het karakter van een expeditie, die we gezamenlijk vorm en inhoud geven.

Wij zorgen voor een inhoudelijk sterk programma, waarbij hard werken en intensief leren worden afgewisseld met ontspanning en reflectie, overgoten met een sausje humor.

Coaching

Onze coaching richt zich vooral op leidinggevenden die de wens hebben hun organisatie of team om te vormen tot een plek waar mensen met elkaar werken aan iets moois en daar trots op zijn.

Een plek waar mensen elkaar vertrouwen schenken, waar ze verantwoordelijkheid nemen en waar ze zich aan elkaar en aan het geheel verbinden.

We besteden zowel aandacht aan het omgaan met de tegenwerking die je daarbij van je omgeving ondervindt, als aan het overwinnen van de innerlijke weerstand en onzekerheid die je daarbij zelf ervaart.

Advies en begeleiding

Wij hebben in de afgelopen jaren diverse organisaties en teams geholpen om (het) verschil te maken. Wij richten ons daarbij vooral op overheid, onderwijs en zorg & welzijn.

We doen dat altijd in de vorm van een expeditie. Met elkaar ideeën ontwikkelen en deze zo snel mogelijk tot leven brengen. Geen uitgebreide onderzoeken, analyses en plannen maar learning by doing. Kijken waar de energie zit en waar beweging mogelijk is.

Het is onze ambitie om waarde toe te voegen en we werken vanuit drie kernprincipes: vertrouwen, verantwoordelijkheid en verbinding.

We horen graag van je

Vragen of verzoeken zijn altijd welkom. We nemen binnen twee werkdagen contact met je op!

    Neem contact met ons op

    Vragen of verzoeken zijn altijd welkom. We nemen binnen twee werkdagen contact met je op!