Wij stellen ons graag aan je voor

Nieuw Organiseren is een netwerkorganisatie van zelfstandige adviseurs die bij willen dragen aan organisaties waar met hart en ziel wordt gewerkt aan mooie producten en diensten.

Organisaties waar mensen trots zijn op wat ze doen en plezier hebben. Organisaties waar iedereen zichzelf kan en mag zijn en zich kan ontwikkelen. Organisaties waar mensen verantwoordelijkheid krijgen en nemen.

Wij begeleiden expedities.

Wij werken met een kernteam en een netwerk van samenwerkingspartners. Ons kernteam bestaat uit:

Jan de Jonge

Mijn aanpak kenmerkt zich door een beide-benen-op-de-grond benadering; met blauwdrukken of ‘hiep-hiep-hoera methoden’ wil ik mensen niet vermoeien.

Mijn ervaring heb ik vooral opgedaan bij zorginstellingen, onderwijsorganisaties en gemeenten. Ik publiceer regelmatig over organisatievernieuwing. Niet alleen over successen, maar ook over de spanningen en paradoxen die daarbij optreden.

Ik werk graag met bestuurders, managers en professionals met lef en ambitie, binnen maatschappelijk betrokken organisaties die het verschil willen maken.

jan@nieuworganiseren.nl

Harro Labrujere

Ontwikkelen van prettige manieren om samen te leven en samen te werken, dat kenmerkt nog het beste de rode lijn in mijn werk. Wat drijft ons, waar worden we gelukkig van en hoe kunnen we zo samenwerken dat we elkaar versterken?

Na een studie psychologie kwam ik achtereenvolgens terecht in het welzijnswerk in Amsterdam, macro-beleid in de zorg, het adviesvak en ondernemerschap. Daarbij kwam de focus meer en meer te liggen op het organiseren vanuit vraagsturing en principes. Werken aan waardetoevoeging. Creëren van ruimte voor ontwikkeling.

Zoals Arnold Cornelis zei: geluk is sturing geven aan je ontwikkeling.

harro@nieuworganiseren.nl

Nicole Doornbos

Als organisatie-, team- en individuele coach is het mijn passie om mensen, teams en organisaties te ondersteunen in de zoektocht naar hun bron en hun kracht.

Door gebruik te maken van mijn bedrijfskundige achtergrond, liefde voor mensen, organisatiekennis en leidinggevende ervaring ben ik in staat om snel te analyseren welk vraagstuk aandacht nodig heeft. Mijn intuïtie is daarbij een belangrijk kompas.

Met mijn aanpak komen mensen in beweging, gaan teams weer leren, wordt onbenut potentieel bevrijd en worden doelen en resultaten gehaald op een uitdagende en plezierige manier.

Ik ervaar dat er veel aan het veranderen is, waarbij we niet altijd scherp hebben hoe het zal gaan worden. Dan vind ik het leuk worden!

nicole@nieuworganiseren.nl

Leonie Wagenaar

Mijn loopbaan begon ik als enthousiaste docent Duits. Daarna heb ik jarenlang als manager en directeur op allerlei scholen gewerkt. Ook was ik senior consultant bij een onderwijsadviesbureau.

Ik ben een creatieve verbinder. Ik maak scherpe analyses, hou overzicht, ben een koppige drammer en een onverbeterlijke workaholic.

Ook ben ik een verzamelaar en bedenker van verhalen. Mijn boekje ‘survivalgids voor schoolmanagers’ is – net als ik – bedoeld voor moedige mensen die met de nodige zelfspot naar hun organisatie en hun eigen functioneren durven te kijken.

leonie@nieuworganiseren.nl