Nieuw Organiseren Diner Noord-Nederland

Het derde Nieuw Organiseren Diner vindt plaats op donderdag 28 maart 2019 van 17.00 tot 21.30 uur op een inspirerende plek nabij Drachten, waar we in een gemoedelijke sfeer onder het genot van een uitstekende maaltijd inzichten en ervaringen uitwisselen.

Ruimte voor het delen van ideeën en gebruikmaken van collectieve intelligentie!

Er komen steeds meer nieuwe vormen van organiseren, waarbij hiërarchie en bureaucratie plaats maken voor zelforganisatie en zelfsturing. Organisaties waarin vaste takenpakketten en functies vervagen. Waarin mensen zijn losgeweekt van hun stoel en in wisselende teams uiteenlopende rollen vervullen. Waarin een sturende rol van managers plaatsmaakt voor dienend leiderschap, met oog voor talenten van medewerkers. Nieuw Organiseren is de toekomst!

Op donderdag 28 maart 2019 organiseren wij de derde editie van het Nieuw Organiseren Diner Noord-Nederland. Een plek om ideeën en ervaringen uit te wisselen. Bedoeld voor bestuurders, managers en adviseurs in Noord-Nederland die zich laten inspireren door het gedachtegoed van Nieuw Organiseren en streven naar een waardegestuurde organisatie die is gebaseerd op vertrouwen, verantwoordelijkheid en verbinding.

Thema’s:

  • Nieuw organiseren vraagt een andere manier van communiceren.
  • Van Human Resources naar Resources for Humans.
  • Wat is een Bewust Ontwikkelingsgerichte Organisatie?

Wilt u deelnemen aan dit bijzondere event? Vul het inschrijfformulier in of stuur een mail naar Jan de Jonge, 06 – 557 064 37. U betaalt € 75 p.p. als bijdrage aan de kosten.